Fejléc. nyitókép, idézet

Miért válassz engem?

Én egy olyan kreatív marketing szolgáltatást nyűjtok, amivel az álmok kemény munkával valósággá válnak. Ahol a beszélgetésekből kreatív tervek, a kreatív tervekből pedig konkrét szövegek, kampányok, kiadványok honlapok készülnek.

ILYEN GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN MÉG SOSEM KÉRTÉL ÁRAJÁNLATOT

Több ügynökség úgy ad árajánlatot, hogy felméri az ügyfél pénztárcáját, majd az alapján hoz döntést, hogy mennyiért dolgozik. Nálunk az elvégzett munka mennyisége határozza meg az árakat, és nem az, hogy kitől mennyit tudunk elkérni. Éppen ezért mi felvállaljuk árainkat, és úgy alakítottuk ki az árajánlat kérés menetét, hogy minden olyan szolgáltatást, amit meg tudtunk határozni fix árban, azt feltöltöttük a Marketing Shopba, ezzel meggyorsítva a folyamatokat ügyfeleink számára.

TARTSD EGY KÉZBEN AZ ÖSSZES MARKETING TEVÉKENYSÉGED!

Full-service marketing ügynökségként mi felelünk az ügyfeleink marketing és márkastratégiájáért, amit lépésenként megvalósítunk, vagy mi tartjuk a kapcsolatot más ügynökségekkel, akik egy-egy területen dolgoznak, így nálunk futnak össze a szálak. Szolgáltatásainkkal lefedjük a teljes marketing folyamatot, a stratégiától kezdve a termékfejlesztésen át a teljes kampány tervezésig és lebonyolításáig, videók, kiadványok és honlapok szöveges és grafikai megvalósításáig.

Kampányelemzés

Kampányelemzés

Futnak hirdetéseid, de nem tudod, elég hatékonyak-e? Látod a számokat, de nem érted, melyik mit jelent? Segítek értelmezni az adatokat és eligazodni a számok labirintusában.
Bővebben

Hirdetéskezelés

Hirdetéskezelés

Elkészült végre a weboldalad, de nincs rajta forgalom? Szeretnél új feliratkozókat, vásárlókat gyűjteni? Maguktól nem jönnek a látogatók...Ehhez jól felépített hirdetések kellenek. Tegyél próbára kötöttségek nélkül és kérj ingyenes próbahirdetést!
Bővebben

Nyereményjáték Kampány

Nyereményjáték kampány

Van egy szuper weboldalad, esetleg webshopod de nem jönnek a vevők, úgy, ahogy szeretnéd... Ha szeretnéd a számukat lényegesen növelni és új feliratkozókat is hírlevél listádra, akkor egy nyereményjáték kampány tökéletes megoldás számodra.
Bővebben

Facebook kampányok

Facebook jelenlét

Amelyik céget nem találod meg a Facebookon, vagy a Google első oldalán, az a vállalkozás szinte nem is létezik. Ráadásul vevőid, ügyfeleid is könnyebben elérhetnek, ha van a vállalkozásodnak facebook oldala, webshopodnak boltja. Hozzuk létre együtt és kössük össze weboldaladdal!
Bővebben

Google Ads kampányok

GOOGLE jelenlét

Amelyik céget nem találod meg a a Google első oldalán, az szinte nem is létezik... Az emberek többsége ma már először rákeres a weboldalra, mielőtt megvennék a szolgáltatást. Így egyáltalán nem mindegy, megjelensz-e a keresésekre, látja-e a Google a weboldaladat. Hozzuk létre együtt a jelenléted!
Bővebben

Átfogó online Kampányok

Átfogó online kampány

Már rendszeresen hirdetsz mégis hiányzik valami átütő sikerélmény? Ha már érted, hogy egyszerű hirdetések helyett többre van szükség, az átfogó online kampány megoldás lesz.
Bővebben

Webfejlesztés

Weboldal auditálás

Bosszant, hogy hiába fektettél pénzt és energiát weboldaladba, egyszerűen nem hozza a várt eredményt? Erre a problémára tökéletes megoldás jelenlegi weboldalad elemzése és minden további kötelezettség nélkül teszek javaslatot az esetleges javításokra.
Bővebben

Honlap csomagok

Honlap csomagok

Új honlapra van szükséged? Szeretnéd, hogy a honlapodat valóban használná, olvasná a célközönséged, ezáltal ügyfeleket is hozna Neked? Költséghatékonyan? WordPress Honlap Kezdő/Középhaladó/Haladó Csomaggal mindez elérhető, megfizethető áron.
Bővebben

Kampány elemzés

Kampányelemzés szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretnék érteni, hogy kampányaik során mi, miért történik úgy, ahogy, és ezáltal tudatosan optimalizálni üzleti eredményeiket.

15 000 Ft +Áfa

 KOSÁRBA RAKOM

 

Kategória: Marketingkutatás

TERMÉKLEÍRÁS

Mivel számtalan online kampányt futtattunk már, ezért ránézésre meg tudjuk állapítani, hogy egy kampány hozza-e az elvárt számokat, vagy nem, illetve, ha nem, akkor melyik ponton van a hiba. Legyen az hírlevél, Google AdWords, Facebook hirdetés, vagy weboldal statisztika, a Kampányelemzés során egyértelművé válik, mi működik az adott területen, és min kell módosítani, valamint, hogy hol lehet még javítani ahhoz, hogy a kampány a lehető legjobb üzleti eredményt hozza.

MIT TARTALMAZ A KAMPÁNYELEMZÉS?

  • 2-3 oldalas dokumentum, melyben részletesen kifejtjük, hogy a kapott adatok mit jelentenek a kampányra vonatkozóan
  • Kiemeljük, mire kell jobban odafigyelni egy jövőbeni kampány során

MIT NEM TARTALMAZ A KAMPÁNYELEMZÉS?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne, épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • Kapott adatokból dolgozunk, nem folytatunk adatbányászatot
  • Nem hajtjuk végre a módosításokat, amiket az elemzésben leírunk
  • Nem elemezzük ki egy email vagy weboldal design-ját, csak a kapott adatokat vizsgáljuk